Rapporter

Du kan visa en Kaspersky-rapport där alla upptäckta objekt listas. Dessutom skapas en separat detaljerad rapport för var och en av följande programkomponenter: Fil Antivirus, Surfa säkert, Skydd mot nätverksattacker, Privat surfning, samt virussöknings- och uppdateringsuppgifter.

Öppna rapportfönstret

Kaspersky-programmet kan spara rapporter i textformat. Denna funktion kan vara användbar om programkomponenter eller uppgifter leder till ett fel som du inte kan åtgärda på egen hand och du behöver hjälp av Kasperskys kundtjänst. Skicka i sådant fall en textrapport till den Kasperskys kundtjänst, så att våra specialister kan studera problemet och lösa det så snabbt som möjligt.

Exportera en rapport om en komponent eller uppgift i Kaspersky till en textfil

Som standard loggar inte Kaspersky-programmet informationshändelser i rapporter. Du kan tillåta loggning av händelser av informationstyp.

Obs! Den här inställningen gäller endast för Fil Antivirus. Loggning av icke kritiska händelser ökar den totala storlek på rapportfilen väldigt mycket.

Tillåta loggning av händelser av informationstyp i rapporter

Rapportfiler kan innehålla personuppgifter som hämtats under drift av skyddskomponenter, t.ex. Fil Antivirus, Surfa säkert eller Privat surfning, enligt:

Rapportfiler lagras lokalt på din dator. Rapportfiler tas bort 30 dagar efter att de loggats. En rapports filstorlek kan inte vara större än 1 MB. Sökvägen till rapportfiler är ~/Library/Application Support/Kaspersky Lab/KAV/Data/Report.